Rosépeppar biffar

500 g köttfärs

2 vitlöksklyftor

3 msk chilisås

Salt, peppar

2 dl creme fraiche

1 dl vatten

1msk kalv fond

1 tsk soja

2 tsk krossad rosépeppar

 

1. Blanda färs, pressad vitlök, 1 msk chilisås, salt och peppar till

en jämn färs. Forma till 8 biffar.

 

2. Stek i en stekpanna med smör på medelvärme va 4 min/ sida.

Ta upp biffarna.

 

3. Häll i creme fraiche, resten av chilisåsen, vatten, fond och soja

i pannan och koka upp. Lägg i rosépeppar och biffarna och låt

småkoka i ca 5 min.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0