Bulgur i paprika med kyckling
4 port
2 dl bulgur
Kryddmix för bulgur med smak av persilja och mynta
75 g klyftade champinjoner
½ strimlad purjolök
Smör
Salt
Peppar
140 g bacon tärningar
4 st kycklingfiléer grill eller mexico krydda
4 st jämn stora paprikor
Swet hot chili sås
Tillred bulgur med krydda enl förpackningen. Fräs champinjoner och purjo i smör och krydda. Blanda bulgur med svamp, purjo och bacon.
Dela stora kycklingfiléer och krydda väl med salt, peppar och grillkrydda. Byn dem runt om.
Skär av locket och holka ur paprikorna. Skär till dem i botten så att de står stadigt. Fyll paprikorna medbulgur blandningen och lägg på locket.
Lägg filéerna i en smord form pensla med chilisås och ställ paprikorna bredvid. Stek filéerna färdiga i 200 grader i ca 25 min
Garnera med basilika. Servera med sallad