Bulgur i paprika med kyckling

4 port


2 dl bulgur

Kryddmix för bulgur med smak av persilja och mynta

75 g klyftade champinjoner

½ strimlad purjolök

Smör

Salt

Peppar

140 g bacon tärningar

4 st kycklingfiléer grill eller mexico krydda

4 st jämn stora paprikor

Swet hot chili sås



Tillred bulgur med krydda enl förpackningen. Fräs champinjoner och purjo i smör och krydda. Blanda bulgur med svamp, purjo och bacon.


Dela stora kycklingfiléer och krydda väl med salt, peppar och grillkrydda. Byn dem runt om.


Skär av locket och holka ur paprikorna. Skär till dem i botten så att de står stadigt. Fyll paprikorna medbulgur blandningen och lägg på locket.


Lägg filéerna i en smord form pensla med chilisås och ställ paprikorna bredvid. Stek filéerna färdiga i 200 grader i ca 25 min


Garnera med basilika. Servera med sallad


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0