Rönnbärsfilegryta

4 port

Ingredienser :

500 g fläskfilé
1 purjolök
smör
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
6 krossade enbär
1 msk soja
3-4 msk rönnbärsgelé
1 1/2 dl köttbuljong
2 dl crème fraiche



Gör så här

Skär köttet i 2 cm tjocka skivor. Skölj och skiva purjolöken. Bryn köttet i smör i en stekpanna och lägg över i en gryta. Fräs purjolöken och lägg över i grytan. Rör i salt, peppar, enbär, soja, gelé, buljong och crème fraiche. Låt grytan koka ca 5 min. Servera med kokt potatis och broccoli.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0